Weboldal készítés, webdizájn

Az internetes megjelenés ma már szinte kötelező a modern cégek számára. Egy korszerű, modern weboldal ma már befektetés, értéknővelő beruházás, ezért fontos hogy az oldal elkészítését profikra bízza.A felhasználók számára itt is a legfontosabb az első benyomás. A látogatók pár másodperc alatt eldöntik hogy érdemes az adot oldalon időt eltölteni vagy nem. Csak egy egyszerűen használható, gyors, letisztult és igényes oldallal lehetünk sikeresek. Ez az ami profitot termelhet nekünk. Vállaljuk meglévő arculathoz illeszkedő, de akár teljesen új dizájn kialakítását is.

Webshop készítés

A modern értékesítés egyre jobban elterjedt változata az online kereskedés. Segítségével nem csak a leendő vásárlók takarítanak meg nem kevés időt és pénzt, hanem Ön is hatékonyabban tudja kezelni értékesítési folyamatait. Ma már elengedhetetlen hogy egy terméket vagy szolgáltatást a leendő vásárló, felhasználó anélkül elérjen hogy kimozdulna otthonából. Az általunk készített webáruházak a felhasználók igényeihez alkalmazkodnak, szem előtt tartva a legegyszerűbb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb használatot.

Keresőoptimalizálás

Nem elég megjelenni az interneten! A weboldalt a felhasználók számára könnyen felfedezhetővé kell tenni. Ehhez nyújtanak segítséget a különböző internetes keresőoldalak. Az egyre nagyobb konkurencia megjelenésével egyre nehezebb a különböző keresőoldalak etalálati listáján előkelő pozíciót elérni. A Zuxon minden segítséget megad hogy minél jobb pozícióba kerüljön oldala, legyan az újonnan induló vagy már meglévő weboldal. Ajánlat kéréséhez lépjen velünk kapcsolatba!

Domain regisztráció, tárhely

Ha már eldöntötte hogy meg szeretne jelenni az interneten is akkor nincs más teendője mint kitalálni egy hangzatos nevet és lefoglalni, regisztrálni. Szükség van még egy megbízható tárhelyre ahol oldalát tárolhatja. Ebben nyújt segítséget a Zuxon Web Solutions. Segítségünkkel minőségi, gyors, minden követelménynek megfelelő szolgáltatáshoz juthat versenyképes áron. Egyedi ajánlatért forduljon kollégáinkhoz!