Referenciák

  Eva Solo Dán dizájn termékek forgalmazásával foglalkozó cég bemutató jellegű oldalát készítetük el. A megrendelő elvárása volt a letisztult minimál dizájn és az online rendelési lehetőség megvalósítása.
Eva Solo
  Capsiplex Karcsúsító étrendkiegészítők magyarországi weboldala webáruházzal. A megrendelő igényei szerint a dzájn a gyártó külföldi oldalához igazodik.
Capsiplex

  Connect Multiservices Hazai ipari szolgáltató cég információs weboldalára kaptunk megrendelést. Fontos szempont volt a későbbi könnyű szerkeszthetőség és a többnyelvű weboldal elkészítése.
Connect Multiservices

  Cicababák A megrendelő igénye szerint készítettük el ezt az erotikus társkereső oldalt. Az elvárások között szerepeltek egyedi megoldások, melyek a konkurens oldalakon nem szerepelnek. Az oldalon jelenleg is újabb és újabb feljesztések vannak folyamatban.
Cicababák.hu

  Magic Of Beijing Kínai artista színház weboldalát készítettük el. Fontos volt a megrendelőnek hogy egyedi legyen látványban és működésben is.
Magic of Beijing

  Régvárok Társkereső Egyedi, új társkereső oldal készítésével bíztak meg. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll a megrendelő igényeinek megfelelően
Régvárok.hu társkereső

  Kontir - System Kft. Könyvelőiroda weboldalát készítettük el. Fontos szempont volt az egyszerűség és a könnyen használható admin felület.
Kontir - System Kft.

  Nők a repülésben Magyarországon egy teljesen magán kezdeményezés, ami a nők repülésben betöltött szerepét kívánja bemutatni. Mindemellett azonban egy olyan felületté is szeretne válni, mely bázisul szolgál azoknak, akik még csak barátkoznak a repüléssel, és természetesen azoknak is, akik többet szeretnének megtudni saját, vagy az aviatika más területeiről.
Nők a repülésben

  Államitőke.hu Államitőke.hu - A tőkefinanszírozás szakértője
Államitőke.hu

  Splendidshow.hu A Kínai nemzeti cirkusz legjobb műsoraiból összeállított show 2013-as turnéjához készítettünk weboldalt.
Splendid.com